MJ In The Studio København 29. okt. 2014  
 

Nyheder

Dato: 16-11-2011
Protest mod Conrad Murrays dokumentar

Doktor Conrad Murray, der nu er kendt skyldig i uagtsomt manddrab på Michael Jackson, har siden 2009 haft kameraer til at følge sig. Optagelserne er nu sat sammen til dokumentaren: ”Michael Jackson og lægen – et fatalt venskab”.

Kan det være rigtigt, at en dømt forbryder kan tjene penge på sine ugerninger? Nej, som dømt forbryder må man ikke forsøge at tjene penge på sin historie, men fordi at alle forhandlinger og interviews blev afsluttet, før Conrad Murray blev kendt skyldig, har han omgået den lov, der ellers ville forhindre ovenstående dokumentar.

Conrad Murray valgte ikke at udtale sig i retten, hvor han ville blive konfronteret med sine handlinger, og dermed tvunget til svare på alle de uansvarlige og vanvittige handlinger han har lavet. Dokumentaren er en platform hvor Conrad Murray, som bevisligt har løjet mange gange både før og efter Michaels død, uudfordret af sandheden, får lov til at sprede flere løgne i forsøget på at slippe fra hans klare skyld i Michael Jacksons død.

Fans verden over har protesteret mod at give Conrad Murray denne mulighed for frit at udtale sig uden risiko for, at det får konsekvenser. Bestyrerne af Michael Jacksons dødsbo sendte onsdag den 9. november 2011 et brev til det amerikanske tv-netværk MSNBC, hvor de forlangte, at netværket afholdte sig fra at vise Conrad Murrays dokumentar.
- læs brevet fra Michael Jacksons dødsbo her

De mange protester er desværre blevet overhørt og dokumentaren sendt. Flere tv-stationer verden over følger trop og vil i de kommende uger vise dokumentaren. De danske Michael Jackson fans er oprørte, som alle andre fans – en dømt forbryder skal IKKE tjene penge på sin historie.

Vi håber inderligt, at dansk tv afholder sig fra at sende dokumentaren!


DR sender Conrad Murrays dokumentar i aften (torsdag d. 17. november 2011)

The Moo-Walkers har på vegne af de danske Michael Jackson fans skrevet og sendt en klage til DRs kanalchef Lotte Lindegaard (lol@dr.dk), og opfordre så mange som mulig af jer, til at gøre det samme.

E-mailen vi har sendt til DR

Kilde(r):

Nyhedsarkiv

Nyheder 2010 Nyheder 2009 Nyheder 2008 Nyheder 2007
MONTAGEbureauet sponsor
   

Tlf.: 27 40 09 29 / 29 85 87 77    E-mail: moo@moo-walkers.com

Copyright © 2004 - 2014 The Moo-Walkers