MJ In The Studio København 29. okt. 2014  
 

Nyheder

Dato: 20-01-2012
MJ hædres ved Grauman’s Chinese Theatre

Michael Jacksons estate har annonceret, at Michael vil blive udødeliggjort med et hånd og fod aftryk, ved en ceremoni på Hollywoods legendariske Grauman kinesiske Teater den 26. januar 2012.

I den berømte forgård til teateret vil Michaels tre børn Prince, Paris og Blanket, bruge deres fars sko og ikoniske handske, til at lave indtryk i den våde cement. Derved kommer Michael til at ligge side om side med andre underholdnings ikoner som Fred Astaire, Elizabeth Taylor, Judy Garland, Marilyn Monroe og Sidney Poitier.

Familie, venner og fans der samles for at hædre og fejre Michael’s legacy, vil også opleve en særlig live optræden fra Cirque du Soleil’s show ”Michael Jackson - The Immortal world tour”.

Grauman’s Chinese Theatre’s forgård er en af ​​de mest fotograferede seværdigheder i verden, som hvert år tiltrækker lige så mange besøgende som Taj Mahal i Indien. Ceremonien med hånd og fodaftryk er rig på traditioner og giver mulighed for et tæt kig på håndaftryk og fodspor fra Hollywoods mest bemærkelsesværdige talenter.

Arrangementet er en af ​​de mest selektive i verden og æren gives primært til filmbranchens ikoner, kun meget få udvælges til denne hæder.

Kilde(r): MichaelJackson.com/The Moo-Walkers

Nyhedsarkiv

Nyheder 2010 Nyheder 2009 Nyheder 2008 Nyheder 2007
MONTAGEbureauet sponsor
   

Tlf.: 27 40 09 29 / 29 85 87 77    E-mail: moo@moo-walkers.com

Copyright © 2004 - 2014 The Moo-Walkers