Bad25party_webbanner4.jpg  
 

Danmarkspremiere på ”Michael Jackson – The Life of an Icon”

Tirsdag den 25. oktober 2011 fik de første 60 danske Michael Jackson fans, der sendte en mail til Universal Pictures, mulighed for at se dokumentaren ”Michael Jackson – The Life of an Icon”, som er produceret af Michael Jacksons nære barndomsven David Gest. Dokumentaren går bag om avisoverskrifterne, når Michael Jacksons mor Katherine, bror Tito, søster Rebbie og mere end 50 venner deler intime og fascinerende historier om sangerens liv.

Opfordringen om at møde op i tøj i stil med Michael Jackson tog fansene til sig. Der var Beat It jakker, Bad outfit, ”militær”-jakker med glitter og guldknapper.

Inden forestillingen bød Universal Pictures Danmark på popcorn og sodavand, og kort før dørene til biografsalen blev åbnet, optrådte Michael Jackson look-a-like, Brian Clasen, til et remix af Michael Jacksons sange, heriblandt ”Hollywood Tonight” fra det nyeste album ”Michael”.

Stemningen var god, og alle skyndte sig ind i salen. Der blev budt velkommen af Universal Pictures, der fortalte, at de danske fans var blandt de første i verden til at se denne specielle dokumentar, næstefter Jackson familien selv, og at den officielle premiere først var den 2. november i London. Filmen blev sat i gang, og alle ventede spændt på, hvad filmen måtte indeholde.

Filmen bragte mange følelser frem. Der blev grint af de mange søde anekdoter, men der blev også fældet tårer – i medfølelse for de mange pinsler, som Michael Jackson måtte igennem, men også over savnet af ham.

Aften blev afsluttet med et afterparty på Café Hollywood, hvor dokumentaren blev diskuteret over en drink, og der blev danset til Michael Jacksons mange mange hits.

Filmen udkom på DVD og Blu-ray den 1. november 2011.

LifeOfAnIcon_cover

Film © 2011 David Gest Production, Inc. All Rights Reserved.
Packaging © 2011 Universal Studios. All Rights Reserved.

Tilbage til Events

MONTAGEbureauet sponsor
   

Tlf.: 26 74 16 89    E-mail: moo@moo-walkers.com

Copyright © 2004 - 2012 The Moo-Walkers