MJ In The Studio København 29. okt. 2014  
 

Nyheder

Nyhedsarkiv for 2010

Længe ventet album fra The King of Pop MICHAEL udkommer 13. december
28. november 2010

Det længeventede album med nyligt afsluttede optagelser fra Michael Jackson, MICHAEL, udkommer den 13. december på Epic Records.

Den kreative proces stoppede aldrig for ”the King of Pop”, som altid planlagde sit næste album. Ukendt for mange fans rundt om i verden, skrev og indspillede Michael Jackson sange hele tiden. Det skete forskellige steder i verden med en lille gruppe af håndplukkede samarbejdspartnere. Nu, gennem de unikke historier, der vil blive fortalt om sangene på MICHAEL, vil hans fans få et helt utrolig indblik i, hvordan denne kunstner arbejdede og en chance for at høre de sange, han senest skabte sammen med sange, som Michael havde et ønske om at færdiggøre.

”Breaking News”, en uudgivet sang af Michael, som findes på det nye album, blev indspillet i New Jersey i 2007 og for nylig færdiggjort.

Hold øje med den verdensomspændende lancering af den første officielle single fra MICHAEL senere i denne måned.

Kilde: Sony Music/The Moo-Walkers

MICHAEL-coverart-1-1

EPIC Legacy Recordings udgiver Michael Jacksons Vision DVD boks
14. oktober 2010

EPIC/Legacy Recordings udgiver Michael Jacksons Vision, den første komplette samling af alle kortfilm produceret af Michael Jackson.

Deluxe Bokssæt indeholder 4 og en halv timers materiale fordelt på 3 DVDer med mere end 40 nyrestaurerede videoer.

Michael Jacksons Vision kan købes overalt mandag den 22. november 2010.

I samarbejde med Michael Jacksons dødsbo, udgiver Epic/Legacy Recordings Michael Jacksons Vision den 22. november. For første gang nogensinde bliver hele biblioteket af kortfilm produceret af Michael Jackson i løbet af sin karriere som soloartist tilgængeligt.

Michael Jacksons Vision indeholder mere end 4 en halv timers materiale fordelt på 3 DVDer og indfanger hele spektret af Michaels banebrydende kortfilm, der forandrede underholdningsindustrien med tidløs, popklassikere, som dagens ungdom tager til sig med så megen lidenskab som deres forældre gjorde en generation tidligere.

Bokssættet samler mere end 40 videoer, ti af dem tidligere utilgængelige på dvd, og hver præsenteres i nyrestaurerede farver og ny lyd. Og denne udgivelse markerer debuten af kortfilmen One More Chance, skrevet af R. Kelly.

Den samtidige fremkomst af MTV som tv-påvirkning og Michael Jacksons gennembrud som en global superstjerne gav det mest epokegørende musikalske/kulturelle skift siden The Beatles. Ved at gribe potentialet af MTV, producerede og medvirkede Michael Jackson i en række af, hvad der ville blive ikoniske, korte, musikalske film, der omdefinerede og etablerede perimetrene og parametrene af et helt nyt medium.

Jacksons zombie-dansemesterværk, Thriller, instrueret af John Landis, er fortsat et kulturelt fænomen. Den blev for nylig den første (og eneste) musikvideo, der skal opbevares af Library of Congress (USA's nationalbibliotek) i The National Film Registry, en elitesamling af kun et par hundrede film.

MJsVision2010DVDboxset

Michael Jacksons Vision indeholder de fulde versioner af John Landis-instruerede Thriller og Black or White samt den klassiske Bad, instrueret af Oscar-vindende instruktør Martin Scorsese. Bokssættet indeholder også Michaels samarbejde med andre fremtrædende filminstruktører som John Singleton, Spike Lee og David Fincher samt Ghosts, hans sjældent set samarbejde med special effects legenden Stan Winston.

Michael Jacksons Vision Deluxe Bokssæt vil være tilgængelig i et begrænset oplag, som indeholder en 60-siders blankt hårdt indbundet bog med behind-the-scenes fotos fra Michaels personlige arkiver.

Det avancerede cover indeholder 3D-teknologi til levende at vise mindeværdige scener fra Michael Jacksons signaturkortfilm.

Liste over indholdet på de 3 dvd’er kan ses her

Kilde: Sony Music/The Moo-Walkers


Kathrine udgiver bog
21. juni 2010

Få dage før årsdagen for Michael Jacksons alt for tidlige død d. 25. juni 2009 har Michael Jacksons mor udgivet en bog med private billeder og kommentarer om hendes berømte søn.

I hendes første interview siden hendes søns død fortæller Katherine Jackson at Michaels børn efter omstændighederne har det godt. Paris er den som ifølge Katherine udviser mest musikalsk talent, mens Prince viser større interesse i at arbejde bag kameraet, og Blanket har arvet Michaels humor.

Hun fortæller at børnene "bliver hjemmeundervist, men det ændrer sig til efteråret hvor de begynder på privatskole".

Tabet af Michael Jackson fylder dog stadig fortsat meget i børnenes liv. De lytter dagligt til deres fars musik i timevis, og Katherine fortæller at hun ville dekorere Paris´ værelse med ballerinaer og sommerfugle. Paris gik dog ind i et skab, og fandt "syv eller otte billeder af Michael, og hun fortalte mig, 'Nej, jeg vil have min far hængende på mit værelse'. Så hun falder i søvn mens hun kigger på ham, og det første hun ser når hun vågner er ham. Hun sagde, 'jeg vil altid have mulighed for at se på ham'".

Katherines bog kan allerede nu købes her: Køb Bogen Her

En del af indtægterne fra bogen går til velgørenhed, for Katherine fortæller at "sådan ville Michael have ønsket det".

Kilde: TMZ/Moo-Walkers

katherine

Ubisoft udgiver Michael Jackson spil
14. juni 2010

Ubisoft har annonceret, at de vil udvikle et interaktivt Michael Jackson videospil.

Spillet beskrives som familieunderholdning, når det er bedst, og vil give en interaktiv oplevelse, som giver spillere mulighed for at træde ind i Michael Jacksons sko og genopleve hans mest ikoniske optrædener gennem deres egen sang og dans. Det kommende spil vil omfatte de mest berømte numre fra Michael Jacksons omfattende katalog, såsom "Beat It" og "Billie Jean", samt en række af hans ærefrygtindgydende dansetrin, som spillere kan lære og efterligne i spillet. Derudover vil fans kunne synge med og afprøve deres vokale færdigheder.

"Michael flyttede altid hver grænse, når det kom til teknologi, for at give sine fans uforglemmelige oplevelser, hvad enten det involverede hans videoer, hans musik eller hans koncerter. Nu, med dette interaktive produkt, har vi chancen for at bringe Michael, kunstneren, ind i husstande over hele verden i et perfekt match af Michaels kunst og familieunderholdning, som han altid værdsatte højt. Børn, deres forældre og venner vil nu have mulighed for at samles og opleve Michaels musik og dans på en innovativ, spændende og sjov måde," sagde John Branca, medbestyrer af Michael Jacksons dødsbo.

"Ingen kunstner kan give energi til et dansegulv som Michael Jackson. Hans gudgivne gaver til musik og dans er noget nye generationer af fans vil sætte endnu mere pris på. Dette spil er en naturlig forlængelse af, hvad han ville gøre i dag for at hæve sin kunstneriske dygtighed til endnu større højder for sine fans af alle generationer. Det er et spil, som hele familien kan opleve og nyde sammen, og det er noget, der ville behage Michael gevaldigt," tilføjede John McClain, medbestyrer af Michael Jacksons dødsbo.

thegame

"Vi er glade for at have mulighed for at udvikle et spil baseret på sange og trin af en af verdens mest utrolige kunstnere nogensinde," sagde Yves Guillemot, administrerende direktør, hos Ubisoft. "Vi forventer, at spillet vil bringe Michael Jackson fans, familier og venner sammen med den energiske sang og dans af The King of Pop".

Spillet udkommer blandt andet til Xbox 360, PlayStation 3 og Nintendo Wii til jul.

Kilde: michaeljackson.com/The Moo-Walkers


Heal The World Foundation dømt for svindel
27. april 2010

Michael Jacksons bo annoncerede i dag, at en dommer har idømt "Heal The World" foretagendet et forbud mod yderligere at misbruge Michael Jacksons navn.

"Heal The World Foundation" bliver kørt af Melissa Johnson fra Californien, og det slås nu altså fast, at denne organisation intet har at gøre med Michael Jackson, og at Jacksons egen "Heal The World Foundation" har været inaktiv i mange år forud for hans død i juni sidste år.

I sin skriftlige ordre skriver Judge Gee: "Miss Johnsons hjemmesider vildleder forbrugerne og giver dem indtryk af, at den anklagede er associeret med Michael Jackson eller Jacksons foretagender". Hun tilføjer, at Melissa Johnsons valg om at bruge Jackson relaterede trademarks og produkter skyldes "tydeligvis Michael Jacksons store kommercielle succes".

Heal-the-world-foundation

"Michael har ingen forbindelse til denne Heal The World Foundation", udtaler Vincent Chieffo, som repræsenterer anklagerne i denne sag. "Vi mener, at retten har truffet det rigtige valg ved at beskytte Michaels fans fra at blive vildledt til at tro, at de donerer penge til en officiel Michael Jackson velgørenhed".

Kilde: PR-inside/The Moo-Walkers


Jackson familien indgår historisk aftale med Sony
16. marts 2010

Måneder efter sin død sætter Michael Jackson en ny musik-industri rekord, da Sony netop har indgået en aftale med Michael Jacksons bo, som vurderes til at have en værdi af op til $250 millioner, tilsvarende til mere end 1,3 milliarder danske kroner.

Aftalen går ud på, at Sony kan udgive 10 album over de næste 7 år. Udgivelserne vil indeholde et mix af tidligere uudgivede sange og nye versioner af de kendte sange.

Første album forventes udgivet i november 2010.

Kilde: WSJ reporting/MJJC News/The Moo-Walkers

SonyMusicLogo

Captain Eo vender tilbage til Disneyland
22. februar 2010

For 23 år siden da Michael var på sin fænomenale karrieres højdepunkt, lavede han sammen med Disney "Captain Eo", en 17-minutter lang 3D-film.


Vi er begejstrede for at bekræfte, at den spektakulære musical, som besøgende kunne se fra 1986 til 1997, vender tilbage, for en eksklusiv, begrænset periode i "Disneyland park", og vil bliver vist første gang i februar 2010.


Filmens tilbagevenden giver publikum en mulighed for at opleve den originale 3D produktion, og giver alle fans mulighed for at se "The King of Pop" endnu engang, og endda på det store lærred.

Kilde: MJJC / The Moo-Walkers

CaptainEo

This is it DVD og blu-ray udgivelse
16. februar 2010

"This is it" skulle have været 50 koncerter med Michael Jackson, holdt på "The O2 arena" i London. De skulle begynde den 29. juli, og fortsætte indtil marts 2010.

Michael annoncerede officielt koncerterne under pressekonferencen der blev holdt på "O2 arena". Koncerterne skulle have været hans første store turné siden "HIStory, the world tour" turnéen sluttede i 1997. Over en million mennesker skulle have set koncerterne.

"This is it" er en film der indeholder optagelser bag koncerterne. Og mange af de sange der skulle have været spillet kan ses der.
Den bliver udgivet d. 22. februar på DVD og blu-ray.

Kilde: MJJC / The Moo-Walkers

this-is-it-header

Obduktionsrapport bekræfter vitiligo
10. februar 2010

Michael Jacksons obduktionsrapport er netop blevet frigivet, i kølvandet på tiltalen for uagtsomt manddrab på Jacksons læge Conrad Murray. Her følger nogle af de iøjnefaldende oplysninger:

- Jackson døde af akut propopolforgiftning tildelt ham i en mængde som man bruger til narkose i forbindelse med store operationer. En narkosespecialist har udtalt, at der er "ingen tilfælde, hvori det har været brugt i forbindelse med søvnløshed".
- Ingen af de anbefalede redskaber til brug af propofol som monitorer, redskaber til præcisionsdosering og genoplivningsudstyr var til stede på Jacksons værelse.
- Jackson havde pigmentsygdommen vitiligo.
- Jacksons krop var dækket med små ar på hans næse, knæ, skulder, hals, håndled og bag begge ører. - Han havde mørke tatoveringer nær sine øjenbryn og en lille lyserød tatovering nær sine læber.
- Hans krop vejede 61 kg, var 175 cm. lang og blev beskrevet som "tynd".

Kilde: Reuters/The Moo-Walkers

LaToyamordAEG.ashx

Ny indspilning af We Are The World
2. februar 2010

Energien var elektrisk mandag aften (1. februar), da mere end 80 af musikverdenens største navne samledes for at lave en velgørenheds-genindspilning af "We Are The World" til støtte for ofrene for jordskælvet i Haiti.

"Jeg føler mig som et barn i en slikbutik" sagde Wyclef Jean til pressen om tanken om at skulle genindspille sådan en ikonisk sang, produceret af RedOne og Will.i.Am. "Vigtigere end et økonomisk bidrag er at du udlåner din stemme" sagde den indfødte Haitianer tidligere i dag til sine kolleger for at inspirere dem i løbet af indspilningen, som begyndte omkring kl. 15.00 og fortsatte til langt ud på natten.

Blandt de mange store stjerner på den nye indspilning var Pink, Celine Dion, Wyclef Jean, Justin Bieber, Kanye West, Lil Wayne, LL Cool J, Akon, Jeff Bridges, Vince Vaughn, Barbra Streisand, Tony Bennett, Josh Groban, Snoop Dogg, Jennifer Hudson, Jamie Foxx, Carlos Santana, Brian Wilson og Gladys Knight.

Kilde: MTV News/The Moo-Walkers

Music_We_Are_The_World_25

Conrad Murray tiltalt for uagtsomt manddrab
9. januar 2010

Anklagemyndigheden er nu klar til at rejse tiltale mod Michael Jacksons læge Conrad Murray for at have begået uagtsomt manddrab på den afdøde popstjerne.

Murray vil blive anklaget på baggrund af grov forsømmelse og under mistanke om, at hans behandling af Jackson var langt under normal standard påkrævet af læger.

Conrad Murray var blevet hyret af Jackson til at rejse med ham til London på hans ”This Is It” Tour. Lægen var sammen med Jackson i hans lejede hus i Los Angeles og prøvede at genoplive ham, da han fandt ham bevidstløs.

Blandt stofferne fundet i Jacksons hjem var propofol, og en efterfølgende obduktion påviste, at Jackson døde af akut propofolforgiftning.

Propofol påvirker vejrtrækning og hjerterytmen samt sænker blodtrykket, så det må kun gives til patienter af narkosespecialister på et hospital.

Dato for retssagen er endnu ukendt.

Kilde: AP/MJJC/The Moo-Walkers

dr_conrad_murray_pic

Nyhedsarkiv

Nyheder 2010 Nyheder 2009 Nyheder 2008 Nyheder 2007
MONTAGEbureauet sponsor
   

Tlf.: 27 40 09 29 / 29 85 87 77    E-mail: moo@moo-walkers.com

Copyright © 2004 - 2014 The Moo-Walkers