MJ In The Studio København 29. okt. 2014  
 

Nyheder

Nyhedsarkiv for 2009

This is it biografpremiere
28. oktober 2009

I morges, dansk tid, var der officiel biografpremiere på den nye koncertfilm "This is It" om Michael Jacksons sidste dage. Filmen følger prøverne på, hvad der skulle have været, et spektakulært comeback for The King of Pop, som skulle fremføre 50 koncerter i Londons O2 Arena.

Til gallapremieren i Los Angeles deltog stjerner som Will Smith, Jennifer Lopez, Motown stifter Berry Gordy, samt filmens instruktør Kenny Ortega og det meste af Jacksons familie.

Filmen åbner med de sangere og dansere, Jackson havde udvalgt til showet, som fortæller om deres forventninger til at arbejde sammen med superstjernen, og dykker så direkte ind i "Wanna Be Startin’ Somethin’". Derefter følger næsten to timer af Jackson, der øver optrædenerne til nogle af sine største hits til sine "This Is It" shows. De skulle have været fyldt med sange som "Beat It", en ny film version af "Thriller", rock numre som "Black or White" og den rørende "Man in the Mirror". Igennem filmen ser publikum Jackson arbejde med sine sangere og dansere for at skabe et show, der ville imponere hans fans.

Overalt i verden var der premierevisninger. Også i en række biografer i Danmark blev filmen vist kl. 06.00 onsdag morgen, og i Skandinaviens største biograf "Imperial" fulgtes 55 medlemmer af The Moo-Walkers ad for at se netop denne visning i samlet flok.

This-is-it-Film-Michael-Jackson-small

Der var både jubel og tårer, mens filmen rullede over det store lærred. Jacksons loyale fans fik endnu et gensyn med deres idol – om end kun for en stund.

Kilde: Reuters/MJJC/The Moo-Walkers


Den officielle Michael Jackson exhibition åbner i morgen
27. oktober 2009

I morgen slår O2 arena I London dørene op for den officielle Michael Jackson exhibition, en udstilling, som fremviser et stort udvalg af kostumer og andre ting fra Michael Jacksons professionelle karriere og hans privatliv.

Udstillingen vil være opdelt i forskellige temaer, blandt andet: Motown, Solo karriere, Dans, Kostumer og Hyldest.

Udstillinger rummer mere end 250 objekter fra Jacksons tidligere hjem, koncerter og musikvideoer.

O2 Arena skulle oprindeligt have lagt scene til sangerens koncertcomeback inden hans pludselige død i juni.

Kilde: Gigwise/The Moo-Walkers

Exhibition

Michael Jackson begravet
4. september 2009

Michael Jackson blev torsdag aften endelig stedt til hvile mere end to måneder efter sin død. Det skete til en privat begravelsesceremoni på Forest Lawn Cemetary udenfor Los Angeles.

Begravelsen var lukket for pressen, og blandt de inviterede gæster var Jacksons familie samt nære venner, inklusive Elizabeth Taylor og Macaulay Culkin.

En af de inviterede sagde bagefter, at ceremonien var simpel, men rørende.

Michael Jacksons jordiske rester ligger nu i Glendale Mausoleum på Forest Lawn Cemetary.

Kilde: AP/MJJC/The Moo-Walkers

MJ-begravet

Den officielle Michael Jackson opus annonceret
26. august 2009

I dag blev den officielle "Michael Jackson Opus" annonceret, og beskrives på følgende måde på michaeljackson.com:

"Den officielle Michael Jackson Opus er den definitive fotografiske tribute med eksklusive og aldrig før sete billeder. Det var denne karriere antologi, Michael Jackson selv hjalp med at skabe, og det er den eneste, som der godkendt og anerkendt af hans bo. Med eksklusiv adgang til Michaels egne arkiver, giver Opus dig en fantastisk samling a hidtil upublicerede billeder, personlige essays og tekster af kendte navne i underholdningsindustrien. Den vil stå som en vedvarende hyldest til denne ekstraordinære kunstner".

Kilde: Michaeljackson.com/The Moo-Walkers

Opus

Debbie Rowe vil ikke søge forældremyndigheden over børnene
30. juli 2009

Michael Jacksons eks-kone Debbie Rowe og moderen til hans 2 ældst børn, har aftalt ikke at søge om forældremyndighederne, som Katherine, Michaels mor har, siger Jackson-familiens advokat i et "CBS news" interview.

Den repræsenterende part fra Katherine Jackson, Londell McMillan, har sagt at aftalen skal være "så børnene får det bedst muligt".
"Dette er ikke en forretning" udtaler McMillan, "det handler ikke om penge"
Debbie Rowe har aldrig udtalt sig offentligt om, at hun vil forsøge at få myndigheden over børnene fra Michaels 79-årige mor.
Et retsmøde der skulle omhandle myndighederne blev flere gange udsat denne måned, mens advokater for begge sider snakkede sammen.

Katherine Jackson blev midlertidig værge for de tre børn, after Michaels død sidste måned.

"Alle parterne er enige om, at det er den bedste løsning for børnene, at blive opfostret af Katherine." udtaler McMillan til CBS.

katherine_og_debbie

McMillan fortæller, at flere detaljer om den foreløbige aftale snart vil blive annonceret.

Kilde: CNN / MJJC / The Moo-Walkers


Mindecermoni i Staples Center, Los Angeles
7. juli 2009

Det var ikke spektakulært eller ekstravagant. Der var tårer og sang, og Michael Jacksons mindeceremoni var en dyster, spirituel ceremoni, som prøvede at nå ind til essensen af manden.

Sanger, danser, superstjerne, humanitær person: Det er sådan de ca. 20.000 mennesker samlet i Staples Center og mange millioner mennesker, der så med verden over, huskede Jackson.

Ceremonien åbnede med Smokey Robinson, som læste en besked op fra Diana Ross: "Michael var essensen i mit liv". - Og fra Nelson Mandela: "Vær stærk".

Salen var fyldt med berømtheder som Kobe Bryant, Spike Lee, Wesley Snipes, Lou Ferrigno, Don King, the Kardashian sisters, Magic Johnson, Brooke Shields, Larry King, og selvfølgelig Jacksons familie inclusive far Joseph, mor Katherine, søstrene Janet, La Toya, Rebbie, brødrene Jackie, Tito, Jermaine, Randy, Marlon og Michaels tre børn Prince, Paris og Prince II, også kendt som Blanket.

Derudover var der blevet trukket lod om pladser blandt Jacksons loyale fans – 1.600.000 fans trak lod om 7000 pladser – blandt de heldige var danske Nima Shazeydi og Malene Minds.

En gospelhymne åbnede begivenheden med ordene: "Soon, very soon, we’re going to see the King", hvorefter Jacksons lukkede kiste blev rullet ind på scenen.

Herefter fulgte sange og taler på skift. Blandt de optrædende var Mariah Carey, som sang Jackson 5 hittet "I’ll Be There", Lionel Richie med sangen "Jesus is Love", Stevie Wonder med "Never Dreamed, You’d Leave In Summer", Usher med "Gone to Soon", og Jennifer Hudson som sang "Will You Be There", hvor Michaels egen stemme akkompagnerede teksten på en stjernefyldt storskærm, med de afsluttende ord: "I’ll never let you part, for you’re always in my heart".

Blandt talerne kan nævnes Berry Gordy, som modtog stående bifald med sætningen: "Han er simpelthen den største kunstner, der nogensinde har levet"!

mindecermoni_paris

Og ikke mindst må nævnes den famøse præst og nær ven af Jackson, Al Sharpton. I sin karismatiske stil tordnede han igennem med en opremsning af alle de udfordringer, Michael har måttet gennemgå. "Hver gang han blev slået ned, kom han op igen", sagde han til endnu et stående bifald. Herefter henvendte han sig til Jacksons tre børn med ordene: "Der var intet sært ved jeres far. Det var sært, det han blev udsat for"! Sharpton forlod scenen til højlydt applaus og udråb af "We love you Michael"! fra de tilstedeværende.

Den nok største overraskelse og det mest tårevædede øjeblik var da Jacksons 11-årige datter Paris trådte hen til mikrofonen og talte offentligt for første gang med ordene: "Lige siden jeg blev født, har han været den bedste far, man nogensinde kunne forestille sig. Og jeg vil bare sige, at jeg elsker ham – så meget"!

Ceremonien sluttede, da Jacksons kiste blev kørt ud til en instrumentalversion af sangen "Man in the Mirror" og Rev. Smiths ord: "Overalt omkring os er der mennesker af forskellige kulturer, racer, nationaliteter – og dog bringer Michael Jacksons musik os sammen".

Kilde: MSNBC/The Moo-Walkers


MJ død, 50 år gammel
26. juni 2009

Michael Jackson, barnestjernen som blev The King of Pop, døde torsdag. Han blev 50 år.

Jackson blev erklæret død kl. 23.26 dansk tid efter ankomst til et hospital i Los Angeles med hjertestop, sagde Fred Corral fra ligsynsmændenes kontor i L.A. Dødsårsagen var ukendt, og en obduktion vil sandsynligvis finde sted fredag, udtaler han.

Jacksons pludselige død blev tidligere rapporteret af amerikanske medier, som sagde, at han blev hastet fra sit hjem til hospitalet uden at trække vejret.

Kendt som The King of Pop med hits som Thriller og Billie Jean gjorde Michael indtryk på en hel verden. Hans innovative dansetrin og stærke sceneudstråling blev modtaget med enorm begejstring af millioner af loyale fans.

Han revolutionerede musikvideobranchen og har solgt mere end 750 millioner album igennem sit liv og blevet tildelt 13 Grammy statuetter, hvilket er med til at gøre ham til en af de mest succesfulde kunstnere nogensinde.

Michael Jackson var desuden kendt for sine humanitære foretagender, og er af Guinness Book of World Records anerkendt som den kunstner, der har doneret penge til flest velgørenhedsorganisationer.

Quincy Jones, nær ven af Jackson samt producer på de store succesalbum "Off The Wall", "Thriller" og "Bad" udtaler:

MJ2003_45th_b-day_LA

"Jeg er fuldstændig knust over denne tragiske og uventede nyhed. At få taget Michael fra os så pludseligt i så ung en alder… Jeg har ikke ord for det. Jeg har mistet min lillebror i dag, og en del af min sjæl er forsvundet med ham".

Kilde: Reuters / MJJC News / The Moo-Walkers


Jackson og sheik Abdullah har indgået forlig
22. juni 2009

Man forventede at Michael Jackson landede i UK i løbet af weekenden... 

Tvisten over en musikkontrakt mellem Michael Jackson og en arabisk sheik, er endt i et venskabeligt forlig, har deres advokater udtalt.

Jackson skulle flyve til London og afgive en forklaring i High Court, inden en foreløbig aftale blev indgået.

Bahrains anden kongesøn, Sheik Abdullah Bin Hamad Bin Isa Al-Khalifa, sagsøgte Jackson for ca. 41 millioner kroner, i det han hævdede at han havde brudt en musikkontrakt.

Retten fik mandag besked om at aftalen ville forblive fortrolig.

Bankim Thanki, meddelte dommeren på sheikens vegne: “Vi er meget glade for at kunne bekendtgøre, at et venskabeligt forlig er blevet indgået på fortrolige vilkår.”

Advokaterne holdt et møde før de udsendte en fælles besked: ”De ønsker hinanden godt med deres egne respektive bestræbelser.”

På vej væk fra High Court mandag, udtalte en talsmand for Sheik Adullahs advokat: ”De har indgået et venskabeligt forlig og det er alt hvad vi har at sige.”

Jackson, der havde anfægtet sheikens påstand, ved at sige der ikke var nogen gyldig aftale, var på vej om bord i et fly til UK, da han fik besked om at udskyde turen.

Sheik Abdullah sagde at han betalte alle sangerens bolig-, rejse- og andre udgifter indtil han forlod Bahrain i 2006, og fremtidige midler til bibeholde juridisk og finansielle rådgivere.

Jackson hævdede at betalingerne var ”gaver”.

Thriller stjernen blev inviteret sammen med sine børn og følge til Bahrain, kort efter han blev frikendt for børnemisbrug anklagerne i Californien.

Sheik Abdullah og Michael Jackson dannede et tæt venskab. Mens Jackson opholdte sig i Bahrain ødslede sheiken penge på ham.

sheikh abdullah

Sheik Abdullah byggede også et pladestudie, som han troede ville blive brugt til at indspille to albums med materiale han havde hjulpet til med at skrive.

En af sangene skrevet af sheiken: ”He Who Makes the Sky Grey”, skulle udgives som en velgørenhedssingle til fordel for ofrene af tsunamien i Sydøstasien (Sumatra) i 2004.

Bankim Thanki, sheikens talsmand, fortalte dommeren, Hr. Justice Sweeney, at han ville høre en indspilning af singlen. ”Den viser kvaliteten af Sheik Abdullahs evner som sangskriver og Jacksons stemme.” sagde Hr. Thanki.

Men Jackson trak sig tilsyneladende ud af aftalen i maj 2006 efter 11 måneder, og har ikke set sheiken siden.
I starten af retsforhandlingerne, der begyndte i starten af sidste uge, ansøgte Jacksons advokat, Robert Englehart QC, stjernen om at afgive hans vidneudsagn et video linket via Los Angeles, da han var bekymret for hans helbred.

Men ansøgningerne blev trukket tilbage efter at en lægeekspert sagde at Jackson var rask nok til at rejse.

Kilde: The Moo-Walkers//BBC News/TimesOnline


Nyhedsarkiv

Nyheder 2010 Nyheder 2009 Nyheder 2008 Nyheder 2007
MONTAGEbureauet sponsor
   

Tlf.: 27 40 09 29 / 29 85 87 77    E-mail: moo@moo-walkers.com

Copyright © 2004 - 2014 The Moo-Walkers