MJ In The Studio København 29. okt. 2014  
 

Nyheder

Nyhedsarkiv for 2007

Thriller opdatering
19. december 2007

Som bekendt udkommer jubilæumsgaven af det legendariske Thriller-album d. 11. februar 2007.
Ifølge en pressemeddelelse fra BMG vil albummet blandt andet indeholde remixes fra Fergie, Will.i.am og Kanye West.
Og netop Fergie og Will.i.am har lavet en nyfortolkning af Beat it, kaldet "Beat it 2007". Det fremgår dog ikke af pressemeddelelsen hvorvidt "Beat it 2007" vil blive udsendt som singel.
På moo-walkers.com og sidens forum kan du læse mere om næste års udgivelse.

Kilde: mjstar.com/The Moo-walkers

kanyemj_special


Thriller udkommer i en 25-års jubilæumsudgave
1. december 2007

Den 11. februar 2007 udgiver Sony Michael Jacksons album "Thriller" i en speciel 25-års jubilæumsudgave, som inkluderer nye remix produceret af Will.I.Am, Akon og Kanye West. En DVD vil også være at finde i pakken.

Netop idag den 1. december er det 25 år siden, at albummet blev udgivet. Et album som skulle gå hen og blive det mest solgte nogensinde. Endda i særklasse mest solgte.

For at hylde Jackson og albummet udgives albummet sammen med nogle gamle numre, som ikke kom med dengang i 1982, nye mixes af de gamle hits fra pladen og en ny DVD med video og optrædender. Der vil også blive udgivet en single fra albummet.

"Thriller" har også vundet Michael Jackson hele 8 Grammy Awards; Årets Album "Thriller", Årets plade "Beat It", Bedste mandlige pop vokal "Thriller", Bedste mandlige RnB vokal "Billie Jean", Bedste mandlige rock vokal "Beat It", Årets producer (med Quincy Jones), Årets RnB sang "Billie Jean" og Bedste hjemmevideo "Making of Thriller".

Tracklist:
01. Thriller - original track listing - US Billboard Chart Peaks
02. Wanna Be Startin' Somethin' - (#5 Hot 100, #5 R&B )
03. Baby Be Mine
04. The Girl Is Mine (with Paul McCartney) - (#2 Hot 100, #1 R&B, #1 Adult Contemporary)
05. Thriller - (#4 Hot 10, #3 Hot R&B/Hip-Hop Singles & Tracks)
06. Beat It - (#1 Hot 100, #1 R&B )
07. Billie Jean - (#1 Hot 100, #1 R&B, #9 A/C)
08. Human Nature - (#7 Hot 100, #2 Adult Contemporary)
09. P.Y.T. (Pretty Young Thing) - (#10 Hot 100)
10. The Lady in My Life

Bonus Material:
11. Someone In the Dark ^
12. Billie Jean (Michael Jackson's original demo recording) ^
13. Carousel ^

Previously Unreleased Tracks For 25th Anniversary Edition:
14. The Girl Is Mine 2007 with will.i.am*
15. P.Y.T. (Pretty Young Thing) 2007 with Michael Jackson and will.i.am*
16. Wanna Be Startin' Somethin' 2007 with Michael Jackson, Akon and will.i.am*
17. Billie Jean 2007 with Kanye West*
18. For All Time (unreleased track from original Thriller sessions)*

^From 2001 Thriller Special Edition
*-previously unreleased

Bonus DVD
The Videos
Thriller
Beat It
Billie Jean
Billie Jean performance from Motown 25: Yesterday, Today and Forever

Kilde: Sony Music/The Moo-Walkers


Press release: Michael mister ikke Neverland
15. november 2007

Ifølge en pressemeddelelse fra Michaels PR person Raymone Bain, så er Michael ikke ved at miste Neverland pga. diverse løn, som mange medier har meddelt. Dette løn udløb i oktober 2007, men det har aldrig været på tale, at Neverland stod til at blive taget fra Michael. 

Raymone fortæller ydermere, at der ikke vil blive kommenteret om Michaels personlige økonomi længere, 

Kilde: Raymone Bain/The Moo-Walkers

neverland 


Michael deltog i Jesse Jacksons fødselsdag
15. november 2007

Michael dukkede op til hans gode ven Jesse Jacksons fødselsdagsfest, som blev afholdt på Beverly Hilton Hotel sidste torsdag aften, hvor Jesse fyldte 66 år. 

Michael ankom på den røde løber med en flot sølvskinnende sort jakke samt hans traditionelle solbriller. Han stoppede op og poserede sammen med Jesse Jackson og Larry King. Senere på aftenen styrede Michael publikum, da der blev sunget Happy Birthday. 

Kilde: knbc.com/MJTKOP.COM/The Moo-Walkers

JesseJackson66


Michael på Ebonys forside + The Wiz
1. november 2007

Michael Jackson har netop været på besøg i Brooklyn, hvor han brugte dagen på at få taget flere billeder til det kommende Ebony magazine, som vil fejre at det er 25 år siden, at Thriller blev udgivet.

Af andre nyheder kan nævnes, at Universal Home Video vil udgive The Wiz, hvor Michael medvirker i sammen med b.la. Diana Ross. Denne musical-film blev for første gang udgivet for 30 år siden, som så vil blive fejret med en ny udgivelse, hvor der vil medfølge en bonus-CD med sange fra både Diana og Michael fra filmen.

Kilde: NY POST/The Moo Walkers/DVDactive/MJEurope

thewiz


Michael risikerer at miste Neverland
30. oktober 2007

Ifølge retspapirer skal Michael Jackson inden 90 dage betale tilbage på et lån. Ellers går Neverland på tvangsauktion.

"Selvom Michael Jackson er den han er, så vil vi ikke give ham bedre muligheder end andre", siger Wendy Baker en Santa Barbara lån-konsulent.

Jackson blev underrettet den 22. oktober, da han ikke betalte tilbage på et lån. Hvis beløbet ikke er betalt inden 90 dage, risikerer Jackson retsligt efterspil samtidig med, at han mister Neverland fortæller Baker videre.

Ifølge flere medier bor Jackson i en lejet bolig i Washington D.C., og Neverland står tomt.

Ifølge Baker vil det ikke være i Jacksons interesse at erklære sig konkurs, da disse regler er blevet meget skrappere.

Jackson skylder $23m + $200.000 i renter på lånet.

Kilder: ksby/ MJEurope /The Moo-walkers

* Moo-walkers note: Det er uvist om det er de $23m som skal betales inden 90 dage eller om det er et mindre beløb, som skal betales for at undgå tvangsauktion.

neverland-gate

Brev fra Michael!
11. oktober 2007

Michael har netop udsendt et takkebrev til sine fans for alle de fantastiske hilsner og gaver, som han fik på sin fødselsdag.

Brevet lyder som følgende: 
Jeg vil gerne takke jer alle for jeres smukke kort, billeder, beskeder, videoer og gaver, som blev sent til min fødselsdag. Jeg var meget overvældet over jeres venlighed. Jeres ustoppelige kærlighed og support betyder så meget for mig. Jeg virkelig elsker og værdsætter jer af hele mit hjerte.

Jeg har haft travlt på det sidste, og forhåbentlig har i alle set resultaterne af min nylige fotoserie med L'Uomo Vogue.

Snart vil jeg komme med nye spændende og overraskende nyheder til jer vedrørende andre ting, som jeg har gang i. Husk igen, at jeg elsker og værdsætter hver eneste en af jer alle sammen, og jeg sender jer varme hjertelige hilsner og varme ønsker.

Kærlig hilsen Michael Jackson.

MJ-shopping-Japan

Michael Jackson er ikke blevet gift! 
28. september 2007

De seneste dages rygter om at Michael Jackson i al hemmelighed skulle have giftet sig med Grace Rwaramba, som er barnepige til Jacksons børn, er ikke sande. Det fortæller talskvinden Raymone K. Bain i en pressemeddelelse fra i går, torsdag d.27. september.  

Det var blandt andet det amerikanske sladderblad National Enquirer, som først var ude med historien.

Kilde: Raymone K. Bain/The Moo-walkers

GraceandMJ


Michael i New York 
20. september 2007

Det er netop blevet bekræftet af Raymone Bain, at Michael Jackson har deltaget i en fotosektion for det italienske modemagazine Vogue. Disse billeder skulle efter signede være at finde i oktober udgaven af bladet. Ifølge andre medier, så var Michael i studiet mere end 10 timer før man blev helt færdig. 

Kilde: MJTKOP/The Moo Walkers

japan-marts2007


Blev You are not alone kopieret?
12. september 2007

Retten i Bruxelles har ifølge en belgisk avis bestemt, at Michael Jacksons hit fra 1995, "You are not alone", til forveksling ligner en anden sang. Denne sang skulle have været skrevet af to belgiske tvillinge-brødre, og rettighederne til sangen bør ifølge dommeren derfor gå til brødrene. Dette skulle de angiveligt have kæmpet for i 12 år.
Dog gælder kendelsen kun i Belgien, og at få de såkaldte royalties er en svær opgave. De to belgiske sangskrivere informerer på deres hjemmeside om, at det belgiske retssamfund SABAM har bekræftet, at størstedelen af hittet er identisk med brødrenes. 

You are not alone blev skrevet af Robert Kelly - i hvert fald ifølge ham selv, og blev et kæmpe hit på albummet HIStory fra 1995.

Source: AFP/ MJEurope/The Moo-walkers

YANA

Til jer som har sendt fødselsdagsgaver til Michael
8. september 2007

Talskvinden Raymone Bain fortæller, at alle gaver og e-mails er modtaget, og hun har personligt afleveret dem til Michael.

Der var flere hundrede gaver og fødselsdagshilsner fra fans verden over. Dog er gaver, der krævede underskrift uden at de er blevet underrettet om dette på forhånd, ikke blvet underskrevet. Dette er efter råd fra advokater. Fans har dog fået besked om problemet. Der er ingen grund til at sende således der kræves en underskrift. De modtager brevene og gaverne.

I denne uge har de planlagt at sende en overraskelse til fansene for at sige tak for gaverne.

Kilde: Raymone K. Bain/The  Moo-Walkers

LAjune2007

Hilsen fra Michael
30. august 2007

Michael har via sin talskvinde Raymone K. Bain udsendt følgende til sine fans:

"Thank you to all the fans for your love and support of Mr. Jackson. It is so sweet of you all to remember his birthday. He really loves and appreciates you all."

Kilde: Raymoe K. Bain/The Moo-Walkers

LondonMay2007


Will.I.Am interview
29. august 2007

Frontmanden i RnB gruppen The Blackeyed Peas, Will.I.Am, har under et interview med Kiss FM fortalt om sit samarbejde med Michael Jackson.
Will fortalte bl.a., at de har lavet 4 sange sammen, hvoraf de 2 er færdiggjort. 2 af dem har Will Skrevet, 1 er skrevet af Michael og 1 har de skrevet sammen. Sangene handler ikke om Michaels liv, men om gode og rare ting. Sange man bliver glade af at høre.

Desuden fortalte Will, at Michael har det godt, og de seneste års hurlumhej har ikke taget modet fra ham. Da Will var hos ham i Irland, havde han det rigtigt godt, og faciliteterne og musikstudierne var fremragende. Rigtig god atmosfære. 

Desværre kunne Will ikke komme med en udgivelsesdato for albummet. "Det er Michaels projekt" foralte han. "Selv ville jeg udgive dem med det samme, men så ville Michael nok blive sur."

Kilde: KISS FM/MJTKOP.COM/The Moo-Walkers

will_i_am

Bad Tour udgives på DVD
3. august 2007

Efter mange års efterspørgsler og kampagner, breve til Sony Music, så ser det endelig ud til at vi fans får en af vores drømme opfyldt, Bad Tour bliver nemlig udgivet på DVD. Bad touren er netop kendt for at være en af Michaels bedste live optrædener, så det bliver stort at få den på DVD.

Bad Touren var for alvor Michaels første solo tour efter hans succesrige albums Thriller og Bad, så i 1987 startede Bad Tour, hvor Michael nåede at optræde hele 123 koncerter, som blev set i alt af 4,4 millioner mennesker.  

Ifølge shopping-websiten play.com vil denne DVD "Michael Jackson - Bad In Japan" blive udgivet d. 19. november 2007. Det ser ud til at være en koncert fra Korakuen Stadium i Yokohama, Japan.

Tracklisten for DVD kommer til at være følgende:
1. Wanna Be Startin' Somethin'
2. Things I Do For You
3. Off The Wall
4. Human Nature
5. Heartbreak Hotel
6. She's Out Of My Life
7. I Want You Back
8. The Love You Save
9. I'll Be There
10. Rock With You
11. Lovely One
12. Working Day And Night
13. Beat It
14. Billie Jean
15. Shake Your Body
16. Thriller
17. I Just Can't Stop Loving You
18. Bad

BadTour

På nuværende tidspunkt er der ikke noget information hvor denne DVD vil blive udgivet henne, men da play.com er en side fra England, så er der selvfølgelig store sandsynligheder, at den vil blive udgivet i England. Vi skriver selvfølgelig så snart der er nyt i sagen. 

DVD'en kan forudbestilles på play.com hvor den koster £14.99.

Kilde: Play.com/MJTKOP.COM/The Moo-walkers


MJ får måske sine ting tilbage fra Universal Express
18. juli 2007

Dommer Elizabeth Gonzales har besluttet, at Jackson måske får sine private ting tilbage. Ting som Universal Express betalte en New Jersey forretningsmand $5m får. Manden fra New Jersey konfiskerede dem, da familien Jackson ikke betalte en regning for opbevaring.
Universal Express afholdte en auktion i maj, hvor de auktionerede Jackson familiens ting væk. Bl.a. flere af Michaels Grammy priser og guld- og platinplader.

Dommeren i sagen afgjorde at advokat David DeToffol overskred en retskendelse om at hans klient Universal Express ikke måtte autionere eller give Jackson private ting væk. De private ting som Jackson gerne vil have returneret inkluderer bl.a. en samling af "The Three Stooges" og diverse noter. Jackson har forsøgt siden maj at få de 25 ejendele tilbage, hvor parterne indgik en aftale om at han fik sine ejendele returneret.

DeToffol vidnede i mandags, hvor hun fortalte, at han ikke havde til hensigt overskride retskendelsen. Dommeren mente noget andet. Han skal nu betale Jacksons advokatsalær og en bøde på $2500.

memorabilia

På fredag i New Jersey kan hele affæren være afsluttet, hvor der også diskuteres endnu en overskridelse af en retskendelse.

Kilde: Las Vegas Sun/Las Vegas Now/MJTKOP.COM/The Moo-Walkers


Michael Jackson taknemmelig for at Prescient retssagen er afgjort
29. juni 2007

Nu da retssagen er afgjort venter verdenen på Michaels næste kreative træk.

Michael Jackson er taknemmelig for at hans advokat afklarede en retssag anlagt af et finansvirksomhed der påstod at "Beat It" sangeren snød dem for 48 mil. dollars. 

Retssagen anlagt af Prescient Acquisition fra Hackensack, New Jersey blev afgjort mandag, netop da udvælgelsen af juryen skulle til at starte i US distrikt retssalen i Manhattan. Betingelser for forliget blev ikke udgivet. Jacksons advokat L. Londell McMillan fortalte at han leverede nyheden om forliget til the King of Pop, der svarede ham: "Jeg er meget taknemmelig at dette er bag mig."

"Det vigtigste er at Michael Jacksons udgivelses katalog forbliver i sikkerhed," fortalte McMillan, en advokat der er kendt for at forsvare store stjerner. Blandt andet har han haft Prince og Stevie Wonder som kunder.  

En advokat for ejeren af Prescient, Darien Dash, sagde at forretningsmanden havde et tilgodehavende for at hjælpe Jackson refinansiere et 272 mil. dollars lån og sikre en 573 mil. dollars finansiering til at købe Sonys halvdel af Beatles' sang katalog som Sony ejede i fællesskab med Jackson.

Jackson sagde at han aldrig har hørt om Dash.

Efter forliget sagde Dashs advokat, Steven Altman: "Vi anlagde sagen for at indkassere penge for service hr. Dash  leverede til hr. Jackson. Vi er meget tilfredse med forliget, men vi gået med til holde betingelserne fortrolig efter Hr. Jacksons anmodning."

L.-Londell-McMillan

McMillan fortalte at Jackson blev fjernet fra listen af anklagede tidligere på året, men fonden for et af Jacksons udgivelsesrettighedskataloger var fortsat anklaget.

Han sagde at en mand der arbejdede for Jackson da han var under anklage i Californien underskrev en aftale, selvom han ikke havde beføjelse til det fra Jackson.

Advokaten sagde at forliget "præsenterer en win-win for alle parter."

Nu, sagde advokaten, med sagsanlægget bag Jackson, "afventer verdenen hans næste kreative træk."

Kilde: AP/The Moo-walkers


Nyhedsarkiv

Nyheder 2010 Nyheder 2009 Nyheder 2008 Nyheder 2007
MONTAGEbureauet sponsor
   

Tlf.: 27 40 09 29 / 29 85 87 77    E-mail: moo@moo-walkers.com

Copyright © 2004 - 2014 The Moo-Walkers