MJ In The Studio København 29. okt. 2014  
 

Nyheder

Nyhedsarkiv for 2008

Michael har solgt Neverland
31. november 2008

Det er netop blevet bekræftet at Michael har solgt sit elskede Neverland. Michael købte Neverland tilbage i 1988, hvor han fik lavet Neverland lige efter hans hoved, som senere blev det fantastiske sted, som nogen af os selv har besøgt eller set på diverse billeder.

Michael har dog ikke boet der siden 2005, hvor han blev frikendt for de grusomme anklager, der var imod ham. Michael har solgt Neverland til et selskab for omkring 145 mio. kr. Dette selskab er han faktisk selv medejer af, så han har ikke helt sluppet Neverland 100%.

Neverland skifter samtidig navn til sit tidligere navn inden Michael købte det kæmpe område på 11 kvadratkilometer til Sycamore Valley Ranch.

Kilde: The Moo-Walkers/MJJC

neverland

Thriller nummer 1 på Catelog Chart
11. november 2008

Michael Jacksons album Thriller solgte i sidste uge over 31.000 eksemplarer på den amerikanske albumhitliste Billboard. Det vil svare til at Thriller ville komme ind på hitlisten som nummer 15, men da der er tale om en genudgivelse, så kan albummet kun figurere på den såkaldte catelog chart. Thriller har tidligere i år ligget på netop denne liste hele 10 gange som nummer 1!

Det menes at Thriller har solgt 4.405.000 eksemplarer siden 1991. Halloween har selvfølgelig været hovedgrunden til at Thriller atter er tilbage på listen.   

Selve sangen Thriller rundede over 1 million downloads, det har solgt nøjagtig 1.019.000. Billie Jean har solgt 733.000 downloads indtil videre.

Kilde: The Moo-Walkers/Yahoo News

ThrillerSet2

Ingen Jackson 5 genforening
31. oktober 2008

Michael Jacksons meddelse angående en Jackson 5 genforening
Michael Jacksons talsperson Dr. Tohme har, i respons på seneste rygter angående Michaels deltagelse i en Jackson 5 genforening, udsendt følgende meddelse fra Michael Jackson:

"Mine brødre og søstre har min fulde kærlighed og støtte, og vi har helt sikkert delt mange gode oplevelser, men på nuværende tidspunkt har jeg ingen planer om at indspille eller tournere med dem. Jeg er ved at udvikle nye og spændende projekter i studiet, som jeg ser frem til at dele med mine fans ved en koncert."

En gendannelse af The Jackson 5 er ikke så nemt som "ABC"
Michael Jackson benægtede torsdag at han ville tage del i en gendannelse af den berømte Motown sanggruppe, efter hans storebror Jermaine havde sagt at Michael er med.
"Mine brødre og søstre har min fulde kærlighed og støtte, og vi har helt sikkert delt mange gode oplevelser, men på nuværende tidspunkt har jeg ingen planer om at indspille eller tournere med dem" siger the King of Pop i en udtalelse.

Jackson, 50, sagde at han er i studiet for at arbejde på nye og spændende projekter.

Men Jermaine Jackson, 53, fortalte i Australien i onsdags at klanen arbejder på musikken og logistikken for en tour næste år.

JacksonFive_ABC

Michael Jackson har ikke opmuntret til snak om en gendannelse. Han dukkede ikke op sammen med sine brødre for at modtage en lifetime achivement pris i Los Angeles i september.

The Jackson 5 hvis opstilling er sat op omkring Jackie, 57, Tito, 55 og Marlon, 51 og det uofficelle medlem Randy, 47, blev berømte i de tidlige 1970'er med singler som "I want you back", "ABC" og "I'll be there". Gruppen var sidst på tour i 1984, hvor Michael Jackson allerede var en kæmpe solo-stjerne.

Udtalelsen blev tillagt en talsmand som blev kaldt "Dr. Tohme". PR firmaet der har udsendt udtalelsen nægter at uddybe personens idenditet.

Kilder: The Moo-Walkers/Reuters/Business Wire


Michael til Halloween Party
30. oktober 2008

Michael dukkede op sammen med sine 3 børn op til en kostumefest i går i Hollywood. Her blev Michael mødt af mange fans, hvor mange var heldige at få en autograf.

Paris havde en sommerfuglmaske på, mens Prince havde kostume fra filmen V Is For Vendetta på, og Blanket var klædt ud som Grim Reaper.

Michael selv var ikke udklædt, men var fint klædt i jakkesæt. Han var i glimrende humør, og familien havde en dejlig aften.

Se billeder på: http://www.fadedyouthblog.com/60909/trick-or-treating-with-the-jackson-clan/

Kilde: Moo-Walkers/fadedyouthblog.com

 

MJ_Halloween-party


Michael Jackson på shoppetur
27. oktober 2008

Michael brugte forleden dag på at være på den helt store shoppingtur. Han blev set i flere butikker i Los Angeles. Han besøgte b.la. en antikvitetsforretning, hvor Michael købte et lille modelfly lavet af sølv. Ydermere blev han også set i en kosmetikbutik, hvor han købte forskellige produkter.

Michael var klædt i hans klassiske sorte jakkesæt med hvid T-shirt indenunder.

Han var af sted uden sin familie denne gang, men havde selvfølgelig sine bodyguards med sig.

Videoklip kan ses på følgende adresse: MSN video - søg på Michael Jackson

Kilde: The Moo-walkers/TV2 news

MJshopping_cosmetics_2008

Teddy Riley fortæller om det nye album
8. oktober 2008

Teddy Riley, som især er kendt som Michaels producer på Dangerous albummet blev forleden dag interviewet, hvor der var meget snak om Michaels kommende album.

Han fortalte b.la. at han har lavet nyt materiale til det kommende album, men ved på stående fod ikke, om hans materiale kommer med på albummet, da Michael i øjeblikket samarbejder med et hav af producers og artister. Han mener, at Michael allerede nu har tilstrækkelig nok materiale til at udgive et album, men fortæller at Michael ikke ønsker at udgive noget før han er 100 % tilfreds. Han har ikke før set en så stor produktion af et album før, som ved tilfældet af dette kommende album!

Michael arbejder på højtryk med at færdiggøre alle de sange, som han har udvalgt. Teddy fortæller at Michael elsker at eksperimentere med sangene. Han fortæller ydermere, at albummet kommer til at få den kendte "Michael Jackson sound", som altid kendetegner Michaels musik. Han vil dog som altid bruge de nyeste lydeffekter og teknologier, som er in for tiden. 

Teddy sagde også, at man ikke drømmer om, hvor mange mennesker Michael egentlig arbejder sammen med på hvert eneste album. Fx arbejdede Teddy også med Michael op til HIStory albummet, men ingen af sangene kom dog med. Men han ved at Chris Brown, T-Pain, Pharrell, Sean Garret og mange andre for tiden arbejder med Michael. Han påstår at han har hørt, at R. Kelly har lavet mellem 15-20 sange kun for Michael.

Teddy-Riley

Teddy ved dog ikke om Michael vil tage på Tour igen, men mener helt bestemt, at Michael nok skal optræde igen, da Michael elsker at danse og performe.

Kilde: MJ Live/Moo-Walkers


Michael Jackson på tegneserie-indkøb
8. oktober 2008

Michael og hans børn blev set i går d. 7. oktober 2008 i en tegneseriehæfte-butik i Melrose, som ligger i Hollywood. Her gik familien rundt i et stykke tid og så forskellige tegneseriehæfter. Man kan se billederne på TMZ.com

Kilde: TMZ.com/Moo-Walkers


Beat It med i Guitar Hero
18. september 2008

Når den næste version af Guitar Hero World Tour bliver udgivet, så vil Michael Jacksons klassiske rock sang Beat It blive en del af dette populære spil.

Der vil i alt være 86 sange at vælge imellem.

Kilde: kbsradio.ca/MJWN/The Moo Walkers


Jackson 5 hædret til BMI Urban Awards
11. september 2008

Jackson 5 blev hædret ved BMI Urban Awards i Los Angeles. 
 
Samtlige søskende undtagen Michael og Jermaine modtog prisen, ydermere var de stolte forældre Catherine og Joesph Jackson også til stede.

Kilde: The Moo Walkers

8th-Annual_BMI_Urban-Awards


Hold My Hand lækket
1. juli 2008

For få dage siden kunne Moo-walkers i et nyhedsbrev fortælle om singlen "Hold My Hand", som er resultatet af et samarbejde mellem Michael Jackson og R&B stjernen Akon. Og nu er singlen altså blevet lækket på nettet. Singlen vil indgå på Akons kommende album "Acquitted".

Det er uvist hvorvidt den lækkede version er det endelige resultat.

På moo-walkers.com/forums kan du høre "Hold My Hand" samt læse mere om singlen.

Kilder: mjstar.com/The Moo-walkers

akon_Michael_holdmyhand


Ny singel til juli?
27. juni 2008

Ifølge hjemmesiden AllHipHop.com er Michael Jackson endelig klar til at give lyd fra sig.
På hjemmesiden fortæller pålidelige kilder, at der til juli vil udkomme en duet mellem Akon og Michael Jackson. Singlen hedder ifølge rygtet "Hold My Hand" og vil indgå på Akons nye album. Og taler rygtet sandt, så vil popkongen også kunne ses i musikvideoen til singlen. Vi krydser naturligvis fingre!

Akon er som bekendt stor fan af Michael Jackson. Et fanskab som han deler med mange specielt unge og nye kunstnere i musikbranchen. Også R&B sangeren Ne-Yo fortæller til musikkanalen MTV om sin store kærlighed til Michael Jackson. "Alle som har fulgt Ne-Yo ved hvor stor en Michael Jackson fan, jeg er", fortæller sangeren. På sit nye album "Year of the Gentlemen" har Ne-Yo derfor dedikeret sangen "Nobody" til sit store idol. Ne-Yo fortæller ydermere, at han spillede nummeret for Jackson, og at han var vild med det.

Kilder: MTV.com/allhiphip.com/The Moo-walkers

akon-michael-jackson

Michael dukkede op til fødselsdag
27. maj 2008

Michael Jackson overraskede alt og alle, da han dukkede op til modedesignerens Christian Audigier's 50 års fødselsdag, som blev afholdt på the Petersen Automotive Museum in Hancock Park i LA.

Michael dukkede op til hans egen sang Billie Jean, hvor Michael på scenen gav Christian et kram, og han holdte en tale på scenen.

Publikum modtog Michael med en meget varm modtagelse.  

Michael nåede også at lave et dansetrin inden han smuttede igen.

Kilde: MJ Star/The Moo-Walkers

Christian-MJ

Michael Jackson sagsøger The Pirate Bay
17. maj 2008

Ifølge den svenske forretnings hjemmeside E24 planlægger Michael Jackson at sagsøge stifterne af hjemmesiden "The Pirate Bay", som er en side, hvor mennesker fra hele verden kan dele sin musik med hinanden. E24 fortæller at popkongen blandt andet har allieret sig med rettighedsindehaverne til reggae-stjernen Bob Marleys musik, Prince, Village People og andre kunstnere, som dog ikke er offentliggjort endnu. Selskabet, som skal repræsentere de mange kunsters sag, er Web Sheriff, og ifølge direktøren er det endnu uvist præcist hvor mange penge, de sagsøger for. "Listen over kunstnere er endnu ikke klar, men erstatningskravet vil beløbe sig til mere end 100 millioner dollars".

Kilde: E24/The Moo-walkers

PirateBay

Michael anlægger sag
12. maj 2008

Michael Jackson har valgt at lægge sag mod et revisor-firma, som Michael anklager at have lavet aftaler of ansat folk, som Michael ikke har givet tilladelse til. Det vides endnu ikke, om Michael går efter et forlig eller sagen ender i retten. Michael har tidligere anklaget andre lignende firmaer heriblandt Bernstein, Fox, Whitman,Goldman og Sloan tilbage i december 2006.

Kilde: Reuters/The Moo-walkers


Nu kan du høre Michael gratis
12. maj 2008

SonyBMG som er en af verdens største pladeselskab har besluttet, at de kunstnere der er under kontrakt med SonyBMG, at deres musik skal kunne ligge gratis til rådighed på nettet. Selskabet har lavet en aftale med WE7, hvor der er mulighed for at streame sangene efterfulgt af en reklame.

Denne nye aftale giver musik fans mulighed for at høre de store kunstners bagkatalog heriblandt Michael Jackson, Britney Spears og Elvis Presley. Denne service blev gjort tilgengængelig allerede d. 28. april. Når man så har lyttet til sangen, så er der mulighed for at købe sangen.

Kilde: GIGWISE/The Moo-walkers

we7-freemusic

LaToya Jackson til Danmark
10. maj 2008

Det er blevet bekræftet, at Michael Jacksons søster Latoya Jackson vil besøge Danmark. Hun kommer i studiet hos Go'Aften Danmark på TV2 nu på mandag d. 12. maj 2008. Her vil hun b.la fortælle om sin familie.

Kilde: TV2/The Moo-walkers

latoya-danmark


Fall Out Boy hitter med Beat It
12. april 2008

Det amerikanske rock band "Fall Out Boy", som også har vundet stor succes i Danmark, hitter i øjeblikket stort med deres cover-version af Michael Jacksons gamle hit "Beat it" fra Thriller-albummet. Ifølge bandets bassist, Pete Wentz , planlægger han og bandmedlemmerne at promovere singlen samt lave en video til nummeret. Du kan se en live-udgave på bandets hjemmeside: http://www.falloutboyrock.com/falloutboy/disco.php

I forbindelse med Thriller 25 kan DU nu selv medvirke i den legendariske Thriller-video i hovedrollen, og den nyhed er nu også nået ti  MTV. Gå ind på: http://newsroom.mtv.com/2008/04/09/michael-jacksons-thriller-video-now-starringyou/ og læs mere.

Kilder: The Moo-walkers/mjstar.com

FallOutBoy

Michael Jackson koncert på MSN
26. marts 2008

Torsdag d. 3. april viser internetportalen www.msn.dk en af Michael Jacksons mange fantastiske koncerter.
Det foregår på førnævnte side klokken 20.00
Der er helt præcist tale om "Live i Bukarest", som er fra popkongens Dangerous tour 1. oktober i 1992. Ifølge MSN er koncerten den eneste koncert, der nogensinde er blevet vist på TV i fuld længde.

Du kan læse mere om koncerten på http://msninconcert.msn.com/music/MichaelJackson/da-dk/artist.aspxhvor der i øvrigt også er et flot fotogalleri og biografi.

Kilde: www.msn.dk/www.moo-walkers.com


Thriller 25 update
18. februar 2008

En uge efter udgivelsen af Thriller 25 er de første resultater af salgstallene begyndt at melde sig. Og albummet er kommet godt fra start. På den officielle engelske album hitliste er Thriller 25 røget direkte ind som nr. 3, mens albummet er på 2. pladsen i Australien.

Også i Danmark går det godt. På Itunes albumliste ligger Thriller 25 nr. 2, og Will.i.am's remix af The Girl Is Mine er nummer 35. Du kan hjælpe til med at forbedre 

salgstallene ved at købe albummet i flere forskellige udgaver på blandt andet imusic.dk og gennem Michael Jacksons hjemmeside michaeljackson.com og naturligvis itunes.dk 

I øvrigt kan du være med til at fejre popkongen og det legendariske album, når moo-walkers.com slår dørene op til en forrygende fest på Cafe Smagløs i Århus Lørdag d. 8. marts. Du kan læse mere om arrangementet på vore hjemmeside.

Kilder: mjjcommunity.com/The Moo-walkers

ThrillerSet2

Michael Jacksons video til NRJ
27. januar 2008

Lørdag aften blev det franske NRJ Music Awards 2008 afholdt. Ifølge rygtet skulle Michael Jackson selv være til stede under showet, hvor han ville modtage en pris for sit over 25 år gamle album Thriller. Michael Jackson dukkede ikke op, men sendte i stedet en videohilsen til sine mange franske fans, hvor han takkede dem for deres enorme støtte gennem årene. Samtidig røbede popkongen, at der stadig "vil komme meget mere fra Michael Jackson".

Se eller gense videoen fra det franske show på:
http://ca.youtube.com/watch?v=gSKG_5GPmvA

Kilder: mjstar.com/The moo-walkers

nrjmusicawards2008smallxn5

Rygte: Michael Jackson optræder ved Grammy Awards
26. januar 2008

Ifølge flere medier, så er der stor sandsynlighed for at Michael Jackson optræder live ved Grammy Awards den 10. februar.
Længe har det været fremme at Jacksons albums "Off The Wall" og "Thriller" vil blive optaget i Hall of Fame, og der vil være en en hyldest til "Thriller", som fyldte 25 år i december 2007.

En jubilæumsudgave af albummet udgives et par dage efter Grammy Awards, så en optræden fra The King Of Pop synes at være en mulighed. Ifølge Rolling Stone er det 90% sikkert, at Michael Jackson optræder under showet.

Andre kunstnere der optræder under showet er bla. Beyonce, Foo Fighters, Carrie Underwood, Mary J. Blige, Aretha Franklin og Rihanna.

Kilde: About.com/Rollingstone.com/The Moo-walkers

grammy

Michael Jackson på iTunes
20. januar 2008

Will.i.ams remix af Michael Jacksons "The girl is mine" er hoppet ind som nr. 51 på Storbritanniens iTunes download chart. Singlen er den første fra den kommende genudgivelse af Thriller, Thriller 25. 
Samtidig hitter sangerinden Rihanna med "Don't stop the music", som bærer præg af samplings fra "Wanna be startin somethin", også fra det legendariske Thriller-album. Rihanna ligger nr. 4, og bevæger sig stadig tættere på toppen.

Desuden har Sony lanceret www.myspace.com/michaeljackson, hvor man blandt andet kan høre materialet fra Thriller 25.

Kilder: www.mjstar.com/The Moo-walkers

TGIMcd vinyl

BET hylder Michael Jackson
11. januar 2008

På Michael Jacksons officielle hjemmeside kan man læse, at den amerikanske TV-kanal BET vil hylde Michael Jackson i "BET Honors". Det er uvist hvordan showet vil komme til at foregå, og ligeledes hvorvidt Michael Jackson selv vil optræde til showet eller ej. Moo-walkers.com vil naturligvis følge op på sagen, når mere information kommer ud. Tidligere har BET hyldet blandt andet Whitney Houston, og nu er det så popkongens tur.

Tjek selv www.michaeljackson.com ud, som for første gang i lang tid er blevet opdateret med nyheder, billeder, videoer og meget mere. På Michael Jacksons hjemmeside kan du også bestille den kommene jubilæumsudgave af Thriller. 

Kilder: www.michaeljackson.com/The Moo-walkers

2008-bet-awards

Janet Jackson ønsker Jackson 5 tilbage på scenen
4. januar 2008

Der har i lang tid været rygter om en genforening af The Jackson 5/The Jacksons. I et interview givet for nyligt til "Lifestyle", understreger Janet Jackson, at hun ikke kender noget til genforeningen, men at hun håber på det. "Jeg er nok deres største fan", sagde hun blandt andet, og fortalte, at brødrene stadig har masser at byde på musikalsk. "De er så elsket og bestemt også savnet".

Den 41-årige sangerinde argumenterede for, at hvis The Rolling Stones, til trods for deres høje alder, kan turnerer, kan hendes brødre det også. "Når jeg ser på mine brøde, ser de ikke så gamle ud".

The Jacksons optrådte sidste gang offentligt til Michael Jacksons jubilæumskoncert i 2001, mens deres sidste tour fandt sted helt tilbage i 1984.

Kilder: mjjcommunity.com/The Moo-walkers

janet2008

"Got the hots"
4. januar 2008

Når jubilæumsudgaven af Thriller udgives den 11. februar (12. februar i USA), vil der på den japanske udgave kunne findes et ikke før udgivet nummer "Got the hots". Nummeret erstattes af "For all time", som er at findes på de resterende udgivelser.
Du kan allerede nu bestille dit eksemplar af genudgivelsen af Thriller. Blandt andet på: Amazon.com

Kilde: mjstar.com/The Moo-walkers

ThrillerSet2


Nyhedsarkiv

Nyheder 2010 Nyheder 2009 Nyheder 2008 Nyheder 2007
MONTAGEbureauet sponsor
   

Tlf.: 27 40 09 29 / 29 85 87 77    E-mail: moo@moo-walkers.com

Copyright © 2004 - 2014 The Moo-Walkers