Bad25party_webbanner4.jpg  
 

Celebration Of Innocence - 12. november 2005

Lørdag d. 12 November var vi fra Moo-teamets side stolte af, at kunne åbne dørene og byde velkommen til Celebration Of Innocence. Vi var spændte, men samtidig var vi enige om, at vi havde en god aften foran os.

Dørene åbnede og hele bygningen blev fyldt med Sponge Two's fortolkninger af Michael's sange. Det var mega fedt at stå i døren, byde folk velkommen, se hvordan alle gæster virkede lige så spændte på festen som vi var.

Showet startede med en video, lavet af Søren - med en smule hjælp til audioen fra Rikke og Minnie LOL, stod flere af os med tårer i øjnene og gåsehud. Tænk sig, for kun 4 mdr siden sad vi en flok i en sofa, totalt uvidende om hvorvidt Michael var købt eller solgt, og MJ-fan verdenen ville være forandret forevigt.

Selvom det endte godt, med en total frifindelse, vil det aldrig blive helt det samme. Aldrig vil vi igen kunne høre ordene "Not Guilty", uden at være på grådens rand.

Danny sparkede showet igang, efterfulgt af en introduktion af Jesper og Søren, samt en velkomst af vores co-host Pete The Clown. Det er ganske simpelt umuligt at se Pete i aktion og ikke fortrække en mine.

Udover Danny, var vi også stolte af at kunne præsentere Melanie, som havde fået en lidt spontan optræden til release festen sidste år, og som vi var enige om ihvertfald skulle optræde igen. Hendes udgave af I'll Be There bragte endnu engang tårene tilbage i vore efterhånden temmelig tårevædede øjne.

Teamets egen Nima Shahzeydi underholdte også denne gang med hans helt egen fortolkning af Michael's musik, gennem hans unikke dansestil.

Ben - A Tribute to Michael Jackson betrådte scenen for første gang i Danmark. Hans stemme fik flere til at gå i en slags koma, næsten glemte at det var Ben som sang, og ikke Michael.

Showet igennem viste vi klip af Michael, og Pete var ja... øh... Pete.

Efter showet blændede vi op for et danceparty, under ledelse af vores helt egen DJ, Arved, the MJ DJ, som et par fra teamet har kendt i mange år. Han blandede nye og gamle sange.

Efter timers dans, fest, og sjov, besluttede Kitty Club at de var tid til at gå hjem kl 4. Nå ja, godt nok sagde kontrakten til kl 5, men det var de egentlig lidt ligeglade med.

Da vi lå på vores madrasser hos Carina den nat, var dommen klar: Vi sender en stor tak til alle som kom til festen, og som gjorde det muligt.

Vi sender en special tak til Melanie, Danny, Pete, Ben, Steve og selvfølgelig Arved.

Og sidst men ikke mindst, så håber vi at I alle nød festen ligeså meget som vi gjorde.

 

Tilbage til Events

MONTAGEbureauet sponsor
   

Tlf.: 26 74 16 89    E-mail: moo@moo-walkers.com

Copyright © 2004 - 2012 The Moo-Walkers