MJ In The Studio København 29. okt. 2014  
 
The Moo-Walkers' historie

I oktober 2002 samledes en lille gruppe danske fans for at arrangere en Michael Jackson fest i Århus. Dette blev starten på en serie af fan-fester afholdt rundt om i landet og et ønske om at skabe et officielt samlingssted for de danske fans på internettet.

Derfor besluttede 8 fans, inklusive det nuværende moo-team, at stifte The Moo-Walkers, Det Danske Michael Jackson Fan Fællesskab. Den første Moo-Walkers hjemmeside åbnede d. 12. marts 2004.

Hjemmesiden og forummet fik hurtigt mange besøgende, og der var derfor nu endelig et samlingspunkt, hvor danske Michael Jackson fans kunne snakke med hinanden og blive hurtigt informeret om fester og andre begivenheder.

The Moo-Walkers har arrangeret mange begivenheder siden da. Det er blevet til en stribe af fester både i København, Århus og Odense, demonstrationer for Michael under retssagen i både København og Århus, en biografvisning af en Dangerous koncert, samt to store shows i København.

Det første store show, som fejrede udgivelsen af The Ultimate Collection, fandt sted i november 2004. Her kunne de fremmødte opleve dygtige MJ performere og høre de nye sange 8 dage før udgivelsen.

Året efter fejrede The Moo-Walkers Michaels absolutte frikendelse fra den opslidende retssag med showet ”Celebration of Innocence”. Endnu flere MJ performere rejste denne gang til Danmark for at fejre begivenheden med de danske fans.

Efter Michaels tragiske bortgang forblev The Moo-Walkers aktivt. Det viste sig, at der var endog endnu mere brug for dette fællesskab end tidligere.

Til premieren på biograffilmen ”This is It” sørgede The Moo-Walkers for at skaffe billetter til premieren, så onsdag d. 28. oktober 2009 kl. 6 om morgenen fulgtes 55 medlemmer ad i Imperial i København. Antallet af privat-arrangerede fester er desuden eksploderet, hvilket har givet grobund for et endnu stærkere fællesskab.

The Moo-Walkers er vokset enormt gennem årene, og det er fortsat Danmarks ubestridte samlingspunkt for Michael Jackson fans. 

MONTAGEbureauet sponsor
   

Tlf.: 27 40 09 29 / 29 85 87 77    E-mail: moo@moo-walkers.com

Copyright © 2004 - 2014 The Moo-Walkers